Menu

Jedz i chudnij!

22 marca 2017 - dieta
Jedz i chudnij!

Korzystne zdrowe
odchudzanie

Należy konsumować, aby zrzucać
nadwyżkowe kilogramy. Jednak odchudzać się
{trzeba|należy| rozsądnie. Białko przyspiesza
metabolizm aż o 25 procent. Białko trzeba włączać do śniadania, obiadu oraz kolacji.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty z mleka.
Najkorzystniej dawać
wspólnie białka zwierzęce oraz roślinne.
Potrzebne są również tłuszcze. Nie tyje
się od tłuszczu, lecz zawsze, gdy
konsumujemy zbyt wiele kalorii.
Tłuszcz trzeba spożywać w
ograniczonych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są celowe w planie
żywienia. Tłuszcze zapewniają aż 30 procent energii, a
zatem trzeba spożywać blisko 70 gramów
tłuszczu każdego dnia. Tłuszcze dają sytość oraz ograniczają glukozę we krwi. Kaszasyci, ale nie tuczy. Możnaspożyć
6-7 łyżek kaszy każdego dnia i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie cząstki owoców trzeba
mieć w planie żywienia, ale nie wolno jeść
winogron, bananów, śliwek – te owoce mają bardzo
dużo cukru. Można zjadać jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce konsumuje się po
dużych daniach, na deser, wtedy
idealnie się trawią i są ogromnie zdrowe. Po godzinie 18.00 nie należy zjadać owoców, bo nie uda się ich strawić przed spaniem. Około 40 gramów błonnika
każdego dnia musi zjadać
każda dama, aby
rewelacyjnie
strawić oraz poprawić własny metabolizm.
Smaczne jedzenie
oraz sytość pozwalają zrzucać kilogramy
w sposób celowy i szybki. Dlatego powinno się
zaplanować rozsądne odchudzanie.

 tabletki odchudzające przy niedoczynności tarczycy

tabletki na odchudzanie green coffee bean